بهترین فونت در طراحی کارت ویزیت کدام است؟ بهترین فونت انگلیسی برای کارت ویزیت چه نوع فونتی میباشد؟ سایز فونت در طراحی کارت ویزیت چه سایزی است؟ اگر شما هم به دنبال پاسخی برای این سوالات هستید تا انتهای این مقاله همراه ما باشید تا پاسخ سوالات خود را بیابید.
این را در نظر بگیرید شما فایل طراحی کارت ویزیت را باز میکنید و نام کسب و کار خود را تایپ میکنید. در برابر پس زمینه سفید کوچک به نظر میرسد، بنابراین اندازه فونت را افزایش میدهید. اکنون، منوی فونت را بررسی میکنید تا ببینید در انواع مختلف فونت چگونه به نظر میرسد.
با هزاران نوع فونت برای انتخاب، انتخاب سبک تایپوگرافی که کسب و کار شما را مشخص می کند چالشی دلهره آور است. فونت هایی که در کارت ویزیت خود استفاده می کنید دو کار اصلی دارند اول باید توجه را جلب کنند و در درجه دوم به راحتی خوانده شوند.
در مقاله قصد داریم تا به اهمیت تایپوگرافی در طراحی کارت ویزیت بپردازیم، و همچنین بهترین فونت در طراحی کارت ویزیت را پیدا کنیم. در ادامه برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد انواع فونتها، نحوه ترکیب انواع مختلف و اندازهای که باید متن روی کارت ویزیت خود را بنویسید، با ما همراه باشید.
اما قبل از آن برای دیدن تصاویر نمونه کارت ویزیتهای طراحی شده توسط آریا هنر امروز و همچنین ثبت سفارش جدید میتوانید از این صفحه دیدن کنید:
طراحی کارت ویزیت
فونت چیست؟
فونت مجموعهای از حروف، اعداد، لهجهها و نمادها است که همگی با یک طراحی مشترک تولید شدهاند.
بهترین فونت انگلیسی در طراحی کارت ویزیت
انتخاب بهترین فونت در طراحی کارت ویزیت شاید به سلیقه شما بستگی داشته باشد. اما ما در اینجا چندین فونت لاتین برای استفاده در کارهای گرافیکی و طراحی کارت ویزیت قرار دادهایم از این فونتهای انگلیسی بسیار شیک و زیبا میتوانید در طراحی انواع آثار گرافیکی مانند کاور ، لوگو ، پوستر ، کارت ویزیت و یا حتی برای صفحهآرایی کاتالوگ و مجلات استفاده کنید:
Adelle • Armitage • Athelas Rg • Bevan • Bookman JF • Baskerville • Bree • Cabernet • Didact Gothic • Eloquent JF • Fjalla One • Futura Book • Georgia • Goudy Old Style • Hellenic Wide • Mostra Nuova • Politica • Proxima Nova • Quicksand • Raleway • Refrigerator Deluxe • Roboto Slab • Satisfy
فونت sans-serif چیست؟
اول از همه باید بدانیم که سریف چیست: سریف به تزئیناتی گفته میشود که در انتهای طراحی حروف به کار رفتهاند. در تایپوگرافی، فونتهای sans-serif تزئینات یا سریفها را در انتهای حروف ندارند.
در محصولات چاپی، sans-serifها برای نامهای تجاری یا عنوانها بهترین کارایی را دارند. زیرا خواندن آنها در نگاه اول بسیار آسانتر است.همچنین فونتهای سانسریف به دلیل به کار رفتن سادگی و مینیمالیسم، بهترین فونت در طراحی کارت ویزیت هستند.
از فونت Sans-serif برای نمایش متن دیجیتال نیز استفاده میشود. در نمایشگرهای با وضوح پایین، جزئیات ظریف مانند سریفها ممکن است ناپدید شوند یا خیلی بزرگ به نظر برسند.
بنابراین، زمانی که حضور آنلاین و آفلاین خود را تراز میکنید، فونتهای sans-serif را در نظر داشته باشید.
همچنین بخوانید: ۶۲ نمونه از بهترین سربرگ های خارجی
فونت سریف چیست؟
در طراحی فونتهای سریف از کتیبههایی که بر روی بناهای تاریخی، پلها و سنگ قبرها حکاکی شدهاند، الهام گرفته شده است. این پیشینه تاریخی باعث میشود تا استفاده از فونتهای سریف ظاهری سنتی و جا افتاده به طراحی کارت ویزیت بدهد.
به دلایل سنتی و زیبایی شناسی، حروف سریف معمولاً برای متنهای طولانی استفاده میشوند. برخی معتقدند که خوانایی و سرعت خواندن متنهای طولانی با فونتهای سریف بهبود مییابد، زیرا سریفها به حرکت چشم در یک خط کمک میکنند. برخی دیگر معتقدند که فونتهای سریف خوانایی را بهبود میبخشند، زیرا این همان چیزی است که ما بیشتر به خواندن عادت داریم.
هنوز راه زیادی در یافتن بهترین فونت در طراحی کارت ویزیت مانده ولی در تصویر زیر شما میتوانید نمونه فونتهای سریف serif و سان سریف Sans-serif را مشاهده کنید:
همچنین بخوانید: نکات کلیدی در چاپ پاکت اداری
محل استفاده از فونت اسکریپت
فونتهای اسکریپت حروفی هستند که حس انسانی را منتقل میکنند، مانند خطهای شکسته و خوشنویسی به سبک دستنویس. فونتهای اسکریپت برای دعوتنامهها، کارتهای تبریک، سرفصلها یا پیامهای شخصی یکبار عالی کار میکنند.
اسکریپتهای کلاسیک معمولاً ظاهری زیبا دارند، در حالی که اسکریپتهای گردتر حس سرگرمی ایجاد میکنند.
یک حروف اسکریپت شده میتواند برای جلب توجه عالی باشد، اما مطمئن شوید که پیام شما همچنان خوانا است. از اسکریپت برای بخشهای طولانی متن استفاده نکنید، زیرا خواندن آنها در سایزهای فونتهای کوچکتر دشوار است.
اگر متعهد به استفاده از فونت اسکریپت در کارت ویزیت خود هستید، آن را در کپی ردیف دوم مانند شعار یا شعار خود بگنجانید.
همچنین بخوانید: راهنمای گام به گام تبدیل فونت به منحنی در نرم افزارهای مختلف
نحوه ترکیب فونت در کارت ویزیت
در طراحی کارت ویزیت کاربرد فونت را نهایتا به ۲ عدد محدود کنید. کارت ویزیت خود را به لحاظ بصری پلانبندی کنید و تصمیم بگیرید که کدام اطلاعات باید برجستهتر باشد (احتمالاً نام شما یا نام کسب و کارتان). بقیه اطلاعات، مانند اطلاعات تماس و شبکههای اجتماعی شما، میتوانند در اندازه کوچکتر یا فونتهای متفاوت ظاهر شوند.
چند نکته مهم برای استفاده از فونت در طراحی کارت ویزیت:
- یک اسکریپت یا قلم سریف را با یک sans-serif با هم بکار ببرید.
- از به کار بردن فونتهایی که شبیه هم هستند خودداری کنید.
- برای ایجاد کنتراست از وزنهای مختلف (BOLD یا بولد، regular یا ساده ، Italik یا مورب) فونت استفاده کنید.
- بیش از ۳ سایز مختلف یک فونت را در کارت ویزیت خود استفاده نکنید. ( دو تا ایده آل است ! )
- تضاد بین متن و پسزمینه را در طرح خود ایجاد کنید … شما میخواهید هر قسمت متنی برجسته باشد.
مقاله پیشنهادی: چگونه سربرگ اداری حرفه ای طراحی کنیم؟
اندازه فونت کارت ویزیت
در ابتدا باید بدانید که پوینت point با حروف مخفف pt واحد اندازهگیری ابعاد فونتها است. فیلدهای متنی برجسته کارت ویزیت، مانند نام شرکت یا نام کامل شما، بسته به فضایی که در دسترس دارید، باید عددی بین ۱۰ تا ۱۶ point باشد.
اندازه متن ثانویه شما (مانند عنوان شغل، آدرس ایمیل، شماره تلفن یا آدرس اینستاگرام) باید همچنان قابل مشاهده و خوانا باشد، اما باید به طور قابل توجهی کوچکتر از متن اصلی به نظر برسد.
حداقل اندازه فونت کارت ویزیت که باید استفاده کنید ۸pt است، اما اگر فضا دارید میتوانید کمی بزرگتر هم استفاده کنید. به خاطر داشته در مسیر پیدا کردن بهترین فونت در طراحی کارت ویزیت برخی از فونتها می توانند کوچکتر از سایر قلمها حتی در همان اندازه نقطه ظاهر شوند.
اگر برای طراحی کارت ویزیت یا چاپ کارت ویزیت خودتان نیاز به راهنمایی و مشاوره دارید، کارشناسان ما آماده پاسخگویی به شما هستند. با ما در ارتباط باشید.
اگر شما هم در طراحی خودتون از فونتهای جذاب و زیبایی استفاده میکنید که مورد استقبال مشتریان و مخاطبانتان قرار گرفته برای ما و سایر مخاطبان این مقاله به اشتراک بگذارید.
به نظر شما بهترین فونت در طراحی کارت ویزیت چه فونتی است؟
مقاله پیشنهادی: ۷ نکته طلایی در طراحی اوراق اداری !!!
بدون دیدگاه